És una capella petita rectangular, amb un petit absis semicircular i una teulada doble vessant amb coberta de teula àrab. Cap dels murs té forats però un d’ells conte contraforts. La façana conte una porta blindada  a sobre de la qual hi ha una finestra rectangular, acabada amb un campanar.

És una capella petita rectangular, amb un petit absis semicircular i una teulada doble vessant amb coberta de teula àrab. Cap dels murs té forats però un d’ells conte contraforts. La façana conte una porta blindada a sobre de la qual hi ha una finestra rectangular, acabada amb un campanar.

Construïda a mitjans del segle XVIII.

Resultat d'imatges per a "sobranigues"

Una anècdota de la capella:

L’any 1936 en els dies foscos que seguien a la sedició dels militars feixistes, encapçalats pel general Franco, contra el govern de la II República, la campana va ser destruïda, un grup suís en va fer una donació d’una de nova.
Després de la restauració de l’any 1985 portada a terme per l’associació de Veïns i Amics de Sobrànigues, la capella a més de la seva funció com a lloc de culte ha esdevingut com a local social del veïnat.